Het dak eraf  op CH Drogeham met Qmusic The Party en diverse  bekende artiesten!

 

Zaterdag 2 september is het zover dan gaat het jaarlijkse evenement in Drogeham van start, overdag prachtige paardensport met veel tuigpaarden en diverse demonstraties van o.a. Go4Gold met vier prachtige “Gouden”Pony’s en  paramenner Jacques Poppen  geeft een demonstratie  en daarnaast gaan  kinderen de strijd aan met hun pony’s in een  spannende barrelrace en er is nog heel veel meer te zien en te beleven.

Om 17.00 uur komt Rintje Kas, die een veelzijdig repertoire heeft van smartlappen tot aan rock ’n roll, de boel al wat opvrolijken.

Maar in de avond begint het grote feest, er zijn twee tenten aanwezig eentje voor de jeugd en de andere voor de oudere jongeren

Voor de jeugd komt Q-Music the Party een geweldige drive-in show geven met natuurlijk het foute tot het allerfoutste uur. Daarna maken ze plaats voor Jelle B die oorspronkelijk uit Dokkum komt en ontzettend populair is en al vele harten heeft veroverd met o.a.  het liedje “de Pionier”

Voor de oudere jongeren hebben we in het voorprogramma de Franzen Plays Fogerty coverband weten te strikken  en Lody Franzen met zijn bassist Fokko Drent zullen een ode brengen aan John Fogerty en laten oude tijden herrijzen.

Na deze warming up komt de geweldige populaire The Bruce Band een overweldigende show geven met grote hits van Bruce himself!

Hier moeten je  natuurlijk bij zijn, en niet onbelangrijk de entree  voor de hele dag en avond is GRATIS !!!

Kijk voor meer informatie op www.CHdrogeham.nl