Mooie stap voor toekomst Concours Hippique Drogeham

Organisatie tekent driejarig sponsorcontract met Rabobank

DROGEHAM De Rabobank blijft de komende drie jaar het Concours Hippique van Drogeham ondersteunen. Woensdag tekenden voorzitter Frank Roest van het Concours Hippique en Siebe Meindertsma van de Rabobank een driejarig sponsorcontract. Daarmee is een belangrijke stap gezet richting de toekomst van het prestigieuze paardenevenement. De Rabobank is één van de hoofdsponsoren van het Concours Hippique.
,,Het afsluiten van het driejarige sponsorcontract betekent voor ons meer zekerheid’’, vertelt Frank Roest. ,,Dit geeft ons vertrouwen dat we ons concours op het gewenste niveau kunnen voortzetten. Zo kunnen we bijvoorbeeld de Nederlandse kampioenschappen en de competitiefinales blijven organiseren.’’
Het Drogehamster Concours Hippique wordt komende zaterdag voor de 37ste keer georganiseerd. Al sinds jaar en dag is het festijn voor iedereen gratis toegankelijk. ,,Mede door het afsluiten van het sponsorcontract met de Rabobank kunnen we ook in de toekomst gratis blijven. Dat betekent dat we een evenement kunnen blijven organiseren dat voor klein en groot laagdrempelig is. En dat is prachtig.’’
Het Concours Hippique van Drogeham begint komende zaterdag om negen uur ’s ochtends. De happening wordt georganiseerd aan de Hamsterpein nabij het brinkdorp. De hele dag zijn er op het hoofdterrein en op het familieterrein tal van activiteiten. Het evenement wordt afgesloten middels het Concours Festival, waarbij in twee tenten vele artiesten optreden.

 

GetAttachmentThumbnail.jpgFoto-onderschrift: Siebe Meindertsma (rechts) ondertekende woensdag namens de Rabobank het vernieuwde sponsorcontract samen met voorzitter Frank Roest van het Concours Hippique van Drogeham.